Leta i den här bloggen

fredag 29 februari 2008

Fler bibliotekariefilmer!

Conan the librarian!

Är det så här vi skall vara som bibliotekarier?

Skottdagen idag!

Då var det en extra dag idag. Hur skall man bäst förvalta den då? Media verkar tycka det är läge att fokusera på udda sjukdomar och om det tycker jag INTE. Det är det värsta jag vet när folk pratar sjukdomar. Jag bläddrade snabbt över det i dagens Borås Tidning. Jag tycker man skall fokusera på det som är positivt i tillvaron istället. En sån här extradag tål att tänkas på vad man skall göra med. Jag återkommer i ämnet lite senare idag.

torsdag 28 februari 2008

Avtackning ikväll

Efter mitt kvällspass ska de flesta i personalen gå ut med Inger för att äta på Georges restaurang. Trevligt att gå ut men tråkigt att "bli av med" en bra arbetskamrat. Lite sorgligt också som alltid när någon slutar, hoppas inte tårarna kommer så där otippat som de kan göra på mig. Ingen kommer i Ingers ställe. Vad ska man säga om det... Hur ska vi klara detta? Tur att vi får ha kvar Inger på torsdagar i informationspunkten i alla fall.

onsdag 27 februari 2008

Så lätt det var att lägga in filmsnuttar!

En gång i veckan Onsdagar mellan kl 16.30 och 19 så svär jag som en borstbindare. Det är när jag är på keramiken och där är finns andra som svär och det är så befriande att svära, särskilt om man vill avreagera sig lite. Eftersom det är Onsdag idag, lägger jag här in en till filmsnutt som får symbolisera det!

Pissväder!

Idag är ingen bra dag. Regnet har porlat hela natten och fortsätter så på morgonkvisten. Dessutom blåser det. När skall detta vädret upphöra? När skall detta lock lyftas av Borås? Jag tror jag emigrerar till ett soligare land. Idag ska vi ha fortsättningskurs i 23saker och lära oss mer om bilder. Det piggar upp. Risken är bara att det är FÖR roligt. Jag har kikat lite på kursmomentet i förväg.

tisdag 26 februari 2008

Kökspyssel

Matlagningen inskränker sig till de kvällar maken är på annan ort och då serveras oftast varma mackor som idag eller på sin höjd, spagetti med köttfärssås som i morgon. Det är så behändigt.

Idag är altså maken på andra sidan Sverige, och kommer inte hem på några dagar och det innebär att någon annan måste fixa käket...-Moi.
Det är inte klokt vad fort man lägger av sig! Jag irrar kring i vårt nya jättelagom lilla kök och hittar inkentinken.

Det var nämligen så att när jag började läsa, så kunde inte jag som andra vanliga människor nöja mig med att läsa på helfart. Nej då jag skulle minsann passa på att läsa på dubbel fart så det inte skulle ta så lång tid att läsa in en examen.

En utav de första dagarna när jag hade suttit och läst en massa engelsk teoretisk litteratur som jag inte på något sätt var van vid. När jag så fram på kvällen upptäckte att ingenting fanns hemma att laga mat av fick jag ett mindre utbrott. Jag kunde inte för mitt liv uppbringa några idéer vad jag skulle laga för mat. Huvudet var fullkomligt tömt. Jag förklarade (milt uttryck) för maken att jag kunde minsann inte sköta hushållet som om inget hade hänt. Basta! -Du får ta hand om all matplanering handling och matlagning, sa jag och sagt och gjort: Han tog hand om allt från planering, inköp, matlagning och allt jobb efteråt och det och visade sig att han utvecklades till en riktig superkock. När han inte glömmer sätta på ugnen eller glömmer av att det skall vara mjöl i fläskpannkakan eller sådana där riktiga dundertabbar, som bara en karl kan göra, så är han en riktig fena på matlagning.

Så en dag för några månader så sa han till mig: -När du är färdig med ditt pluggande , så tro inte att du får tillbaka de där matsysslorna. Det är mitt jobb! Ja, vad ska man säga. Jag tror inte jag kommer att propsa på det heller.

måndag 25 februari 2008

Shopoholic?


Är jag en Shopoholic nu eller vad det heter? Igår handlade jag myskläder och idag... köpte jag nya fina ljusblå handdukar till badrummet+ två stora badhandukar i en gråblå färg (någon har kallat den färgen potatisfärg) Jag kände bara att jag längtade efter en blå färg på handdukar i badrummet. Egentligen ville jag ha handdukar åt det turkosblå hållet men det fanns inte på Wäveribolagets fabriksbutik, så då blev det ljusblå.

När jag kom hem med dem kände jag mig lite osäker på om de verkligen passade i badrummet. Färgen skulle varit lite mer åt turkos, kolla in den turkos värmeljushållaren på spegeln. Den färgen är ju bara så klockren!

Lyxproblem, Nu fick jag åtminstone träna mig på att ta en bild och lägga in den direkt i bloggen, och det var det som var syftet med dagens inlägg.

Idag skippade både jag och min skrivkompis M kvällskursen eftersom vi satt länge och jobbade med magisteruppsatsen och vi ville inte avbryta när vi hade kommit igång så bra. Man blir dessutom ganska trött av kreativt arbete, så det var skönt att bara åka hem och ta det lite lugnt idag när Anders var hemma.

söndag 24 februari 2008

Inköpsrunda!

Äntligen har vi fått ner de rödrutiga gardinerna och upp kom en gulrutig gardinkappa i köket. Helst vill vi ha en gardinkappa i tyget Tulpaner av Josef Frank från Svenskt Tenn men det är lite svårt att få tag på här. Vi får ta oss en tur ut till Ljungbergs textil i Floda lite längre fram i vår och titta på deras tyger, annars får vi köpa det i Stockholm nästa gång vi åker dit.

Maken ville köpa sig en ny oljerock och då hängde jag genast på: Vi åker till Gällstad för på Gällstad Ylle har de Henry Loyd-rockar. (Det gäller att smida när järnet är varmt, det är inte allför ofta han vill handla kläder) Sagt och gjort, vi satte oss i Saaben alla tre och iväg till Gällstad bar det i regnet.

Vi åkte den så välkända vägen ut mot vårt gamla hem i Tvärred och vi blev nästan lite sentimentala. Där bor Felix säger Callemannen med gråten i rösten när vi passerar Hulu.

Väl framkommna i Gällstad stannar vi till vid fabriksbutiken, för maken behövde en ny provsticka som försvunnit. De hade ingen sådan men jag hittade några blå snygga ljus med snygga servetter därtill.
Någon oljerock som passade herr Wadell stod tyvärr inte till buds i någon affär i hela Gällstad, men jag hittade mysbyxor, underbyxor och jättefin tröja, allt i färgen petrol från SVEA, så jag blev helnöjd. (Jag behövde dock inga nya kläder, men för tillfället kan jag inte motstå en viss blå färg.)Nåja han hittar nog någon oljerock i någon butik för skogsnördar eller så, för det verkar inte vara på modet just nu med oljerockar. Konstigt nog så som det regnar för det mesta.

Aldrig mer Melodifestival!

Nu är måttet för mig i alla fall rågat! Droppen som fick Melodifestivalbägaren att rinna över fick igår kväll också ett ansikte. Frida ! Jag har länge tyckt att Melodifestivalen mer och mer börjat anta en form av ett Bolibompa-surrogat för förvuxna programledare men igår kväll passerade ändå Christian Luuk min gräns, när han kröp ihop med en snuttefilt under scenen. När Frida äntrade scenen i värsta Markolio-stil så nådde mitt humör bottenrekord och maken fick göra en insats och trycka på off-knappen på TV:n. Sedan gjorde han sitt bästa för att muntra upp mig resten av kvällen. Jag fick lova honom dyrt och heligt att inte propsa på att få titta på Melodifestivalen i fortsättningen. Jag får nog bittert erkänna: Jag har vuxit ifrån den sortens underhållning. I fortsättningen får vi nog hålla oss till "på spåret" och liknande underhållningsprogram som vi förut så felaktigt förpassat till PRO-soffan.

lördag 23 februari 2008

Mycket läsning och datorarbete idag

Idag har jag suttit HELA dagen framför den där förb-e datorn! Ja förutom då i morse då jag åkte iväg på min våtvästgympa, vilket är så förlösande härligt att jobba, basta och sedan åke hem till den väntande frukosten. Maken har stekt bacon och ägg.(Bli inte avundsjuk nu Monika när du läser detta) Byttorps finbageri fick påhälsning av mig på hemvägen och färska frallor inhandlades.

Jag har jobbat dels i ett ritprogram och ritat vår blivande uteplats i väster, och sedan har jag snabbläst tre tyska avhandlingar om Pippi Långstrump som jag sammanfattade i vår magisteruppsats. Den fjärde avhandlingen var på italienska och skummades därför igenom på fem minuter. Nu låter detta lite skrytsamt, (återigen, jag får skärpa mig) men det är inte min mening att förhäva mig, det låter mer märkvärdigt än det är. Jag har endast skummat för att fånga in metod, teori och slutsatser. Då ingen utav avhandlingarna bjöd på något engelskt abstract, så får man göra det bästa av situationen. Nu skall jag titta på Postkodsmiljonären, tätt följt av Melodifestivalen och försöka vara lite social med maken och lillcalle.

fredag 22 februari 2008

Stormväder!

Ute blåser det upp till storm och det har regnat senaste timmarna. Man ser hur vattnet piskar och flyger utmed gatorna! Inte kul. Maken kommer vid 18-tiden från Karlstad och jag överväger starkt att jobba till sent idag så jag slipper ge mig ut i detta!

Callemannen hade kommit hem välbehållen med bussen och hade klätt om till myskläder(!) och låg och käkade Snickers. Han lät så nöjd i telefon. Det är ju inte precis hans grej att byta om till myskläder, så han måste ha varit rejält våt och kall när han kom hem.

Fredagsmys!

Så var det då äntligen fredag igen! Härliga underbara fredag. Numera verkar veckan bara bestå av Måndagar och Fredagar tycker jag. Är det sant att tiden går fortare och fortare? Jag har en teori om att om man inte förändrar sin situation så går det bara fortare och fortare, för då har man ingenting att relatera till. Man måste med andra ord förändra sin tillvaro och flytta ibland, byta jobb då och då, gå kurser, och resa ut i vida världen.

Jag har ju inte bytt jobb på 13 år visserligen, men det har hänt en hel del i mitt arbetsliv. Vi har flyttat biblioteket och arbetsuppgifterna skiftar hela tiden. Idag har jag lärt mig att göra fjärrlån och det är en utav de få saker jag hittills inte har arbetat med. Det är jättekul! Jag började som nyanställd med att ha hand om fjärrlån ut, men det är ju en helt annan sak än fjärrinlån, som innebär detektivarbete i kataloger, medans fjärrutlån mest är att leta på våra egna hyllor.

I dag är det som sagt var Fredag och det innebär fredagsmys hemma med god mat och ett glas vin. Lillcalle får läsk och senare på kvällen chips, vilket hans mamma tyvärr också gärna sätter i sig. Vi försökte ett tag med att köpa de allra minsta påsarna, så att det bara skulle räcka till Calle, men det visade sig vara så oekonomiskt och det går ju inte an!

torsdag 21 februari 2008

Lite anti idag

Idag känner jag mig helkass (värk i hela kroppen) och fruktansvärt anti mot allt och alla. Om det beror på vädret eller att jag vräkt i mig för mycket godis i går vet jag inte (tål nog egentligen inte socker) Anders var ju så gullig och köpte med sig ett 24-pack med mitt favvo-godis Toffefee när han var i Danmark. Jag gick naturligtvis lös på det paketet i Tisdags och igår.

Igår såg vi filmen Babel som är en film av Alejandro Gonzáles Inárritu och har vunnit en massa priser. Det är en bra film, dock ingen så kallad "feel-good-film utan snarare en "feel-bad-film". Man får sig verkligen en tankeställare om hur vi i väst behandlar och tänker om människor i andra delar av världen.

onsdag 20 februari 2008

Vill du lukta bibliotek?


Den amerikanske parfymören Christopher Brosius har skapat en parfym vid namn "In the library". Den beskrivs dofta som "English Novel taken from a Signed First Edition of one of my very favorite novels, Russian & Moroccan leather bindings, worn cloth and a hint of wood polish ". -OK, -Den som vill snyta ur sig $11 kan köpa den i hans butik "I hate perfume" i New York. Men vem i hela friden vill lukta bibliotek? undrar jag

tisdag 19 februari 2008

Vaknade i gryningen

Jag kunde absålut inte somna om imorse när jag vaknade. Där låg jag och kastade mig fram och tillbaka i sängen och blev bara mer och mer missnöjd med att inte kunna somna om. Klockan fem gjorde jag slag i saken och gick upp och släppte ut de stackars katterna, som jag hade stängt in i förrådet/tvättstugan i går kväll eftersom de klöste på mattorna s. (dvs en av dem gjorde det och då blev det kollektiv bestraffning) Jag gick och kollade om tidningen kommit- men nej, så jag fortsatte läsa Karin Alvtegens bok "Skugga" i tystnaden.

Det är ruggigt vad bra vissa böcker är, bara man får tid att koncentrera sig läsa dem, så nu längtar jag att dagen skall ta slut så jag får läsa fortsättningen. Alla Karin Alvtegens böcker har varit bra tycker jag och jag kan varmt rekommendera dem till alla som tycker om lättlästa böcker som handar om vardagen och som är spännande utan att vara deckare.

måndag 18 februari 2008

Kaotisk morgon!

Denna dag började inte alltför bra. Maken gick upp och åkte till Danmark klockan fem, för att hålla ett föredrag i Viborg på Jylland. Jag kunde naturligtvis inte somna om, fast jag lade mig sent igår. När det var dags att avgå till sena bussen så hittade inte Carl varken busskort eller nycklar. Han har ju varit ledig en vecka och ville inte lyssna på när mamman tjatade om det tidigare vid frukosten. Detta resulterade i att kaosmamman fick ett spel. Extranyckel fick prålas fram och busskortet hittades på väg till bussen i Carls jackficka! Ja så var det Måndag igen!

söndag 17 februari 2008

Gourmetmat idag!

Maken hade tillagat en superb måltid till oss idag, som det bara var att hugga in på när jag kom hem från träningen. Det var Mannerstöms recept (givetvis) och det var en dragonkyckling med gudomlig gräddsås och palsternacka, morot och potatis. Så nu sitter man här stinn och nöjd.

Jag har mixtrat lite med foton som sidelement och jag har fått till det ganska bra tycker jag. När jag har mer tid (när i hela friden kommer den dagen?) ska jag gå in i photoshop och fixa till en del bilder. Nu tänker jag satsa på att lägga till lite fler av mina favoritbilder som jag tagit.

Gråtrist och blåsig Söndag

Sitter och tittar ut över nejden ner mot Borås och mot de blånande skogarna mot Dalsjöfors och måste konstatera att det fina vädret är som bortblåst. Det milda vädret har dock fört med sig det positiva att Julrosen tinat och ser ut att ha klarat sig. Amaryllisen som blommade med sex stora röda blommor, sjunger däremot på sista versen så den får jag nog städa undan tillsammans med de rödrutiga köksgardinerna som står mig upp i halsen nu.

Jag har märkt att när man bor i ett sådant här litet hus, tröttnar man mycket snabbt på olika saker eftersom man ser dem hela tiden. I våra stora hus bytte jag nästan aldrig gardiner, medan här efter knappt tre månader, bara känner att jag MÅSTE byta. Jag funderar på att sätta upp tavelhyllor istället för att hänga upp tavlor. Då kan man byta tavlor allt eftersom. Inte så dumt va?

Nej nu får jag efter denna lilla paus återgå till mina böcker och senare en liten tur till badhuset för lite våtvästgympa igen. Tjingeling!!

lördag 16 februari 2008

Vår äldsta dotter

Emelie som ska sjunga på sin kompis mammas begravning, fick lite av sin kära mors informationskompetens när hon bad mig hjälpa henne med noter. Som tur är finns Libris, och där var bara att söka på "Ta mig till havet" och kombinera med högskolans bibliotek- och vips kom sex böcker fram som fanns på vårt bibliotek. Emelie kom och lånade två böcker och åkte upp till oss och satte sig och övade.

Underbara lördag

Jaha då har man varit duktig igen då och varit på våtvästträning på morgonen. Idag hade vi ingen ledare för han hade försovit sig eller missat på annat sätt. Vi fixade dock bra själva för några som tränat länge, visste var västarna och musiken fanns, så det blev ett riktigt bra pass ändå.

Idag ville jag åka till Göteborg och handla lite attiraljer till huset, men maken var inte så pigg på detta, så det fick bero. Jag får väl ladda till lite senare i vår och stå på mig, så får jag nog med honom. Du kan väl hitta någon annan att ta med dig, säger han men det är ju inte lika roligt. Ja så mycket bryr han sig om vad jag köper till huset. Vi har dock bestämt oss för att istället för uterum, bygga en rejäl altan och kanske ett växthus istället. Det skall vi sätta igång med så snart som möjligt så vi kan njuta här i vår när solen blir varmare!

fredag 15 februari 2008

Vintern har kommit!

Äntligen har det blivit torrt och kallt och soligt! Det är underbart! Termometern stod på minus sex grader uppe på Ekås när jag steg upp! Tur att jag preparerade min julros med mer tidningspapper och plastpåsar igår kväll när jag kom hem. Men frågan är om den överlevt. Waldemarsuddekrukan som den stod i hade frusit fast på mattan som antagligen var genomblöt efter allt regnande i januari. Så jag kunde inte lyfta in den.

Överlevt hade dock våra katter gjort, som sprang ut igår när jag kom hem med sista bussen. De jamade uppfodrande som om det var mitt fel att de för en gångs skull ville gå ut. Jag tyckte det var jätteskönt att de ville gå ut för en gångs skull.

Lilla Blondie (det är hon som är på bilden vid min profil) stannade inne och sov på mig hela natten. Jag sov tyvärr inte så bra, men eftersom Anders inte tolererar katter i sängen, får jag passa på att ha det när han inte är hemma.

torsdag 14 februari 2008

Alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag och solen skiner och det är mycket ljusare nu mot förra veckan. Fick en chokladask och en gullig teckning i morse från mina hjärtegryn. Mums!!
Sedan kom M med en liten söt kruka med en blomma i. Gullevännen!

Jag hörde på nyheterna i morse (vaknar alltid till P1) att det är förbjudet i Saudi-Arabien att fira alla hjärtans dag!!! Det skulle uppmana till osedlighet. De gick så långt att de inte fick ha röda rosor och nejlikor i affärerna på hela veckan! Men här ska firas!

onsdag 13 februari 2008

Flexledig!

Idag har jag tagit halva dagen flexledigt, och jag passade på att ligga länge och läste dagens Borås Tidning i sängen. Sedan har jag hunnit med lite vård av långhåriga katter och diverse annat.

Eftersom maken idag är på andra sidan Sverige, tyckte jag att jag kunde sällskapa lillcalle lite. Han uttryckte dessutom önskemål om att inhandla skor och byxor och då får man smida medan järnet är varmt. Han hör till de få barn här i världen som aldrig någonsin vill ha kläder inhandlade.

När jag studerade buss-tur-listan, upptäckte jag att det går oerhört dåligt med bussar ner till stan mitt på dagen, så mycket jobbat idag blir det nu inte om vi skall hinna med handling också, men det gör inte så mycket. Jag har hållit rent almanackan idag, så ett par timmar får räcka att jobba.

Jag måste dock tillstå att en egen bil skulle inte sitta helt fel nu. Jag får väl lyssna på maken och andra och köpa mig en liten bil. Det är bara det att det tar emot ur miljösynpunkt att köpa en bil som jag behöver använda 1-2 ggr i veckan. Lite väl lyxigt. Det får väl bli en miljöbil... kanske diesel.

tisdag 12 februari 2008

Så går en dag...

Ja nu är det dags att gå hem. Kommentarer har man fått också på sin blogg! Å Jösses plötsligt fanns där en massa andra bloggar att läsa när man följde dem. Detta var ju riktigt kul. Men att jag skulle ha fastnat i bloggandet.... vill jag inte påstå.... Oj hjälp vad klockan bivit mycket. Måste nog ta och gå hem nu...

Gråtrist väder fast VÅRLIKT!

Nu är det äntligen vårkänslor! Tiden går så fort nu och i Juni tar Hanna studenten. Det skall bli kul att ha studentmottagning i nya huset. Kanske vi hinner få iordning en altan i det sydvästra hörnet av huset tills dess. Vi har ju en stor härlig balkong, men där är inte mycket sol på eftermiddagen så vi planerar att bygga ett uterum på andra sidan där vi kommer att ha mer sol.

Nu var det bara det att det kan bli besvärligt med bygglov där, eftersom det ligger för nära vägen. Det finns någon urbota dum bestämmelse att man inte får bygga sju meter från vägen, så då blir det inget stort uterum!

Vi som hade köpt just detta huset för att det passade så bra att bygga uterum på den sidan. Jag som alltid har önskat mig ett uterum! Men vi söker nog bygglov ändå, för enligt stadsarkitekten är det inte omöjligt att man får bygga ändå där, eftersom grannarnas hus faktiskt är byggda över den magiska sju-meters gränsen. Ibland ska man ju ha lite tur också - så kanske...

måndag 11 februari 2008

Solen skiner!

Knappt att man kommer ihåg hur solen såg ut, men nu lyser den däruppe på himlen i alla fall och det är verkligen härligt! Denna veckan är det februarilov här, men vi ska inte vara lediga, utom möjligtvis lite kompledigt mitt i veckan. Maken tar med sig lillsonen till Karlstad när han åker och jobbar i veckan. Då blir det mycket egen tid hemma och det får jag uttnyttja med att läsa, läsa och läsa. Det värsta är att jag har lånat en ny bok av Karin Alvtegen "Skugga" som jag bara var tvungen att börja läsa igår och den verkar lika bra som hennes föregående böcker. Men lite nöjesläsning måste man ju klämma in också .

söndag 10 februari 2008

Söndagsfrid och en missnöjd make!

Härliga Söndag! Visserligen en disig dag utan så mycket som skymten av någon sol, men hur härligt är det inte med lugna härliga Söndagar. Anders och Calle lämnade återigen hustrun att plugga större delen av dagen, medan de snickrade ett bandymål.

Senare åkte jag ner till badhuset för våtvästgympapasset som blivit mitt favoritpass. Hur härligt är det inte att ligga och kämpa i bassängen till hög musik och se hur badhuset långsamt går till ro. Folk försvinner och badmästarna städar av golven och när gympapasset är klart, så slipper man trängas i duscharna och lugnet lägrar sig över badhuset. Alla skrikiga ungar är borta och det är bara tyst och skönt.

När man kommer hem har maken fixat mat. Bara med den lilla skillnaden att idag blev det ett veritabelt misslyckande med den tilltänkta jordärtkocks- och potatisgratängen. Han hade visst misslyckats med att sätta på ugnen eller nåt´och när vi skulle smörja kråset var gratängen inte det minsta färdig utan helt rå, vilket inte min bättre hälft märkte, utan han lägger upp den tillsammans med biffarna på tallrikarna. Detta resulterade i en mycket missnöjd herre. Inte gjorde jag saken bättre med att fråga om han inte märkt att ugnen var kall, eller påpeka tidigare misslyckanden som samme herre gjort vid andra tillfällen.

Nu sitter han och stirrar in i ugnen som om det var en TV och som tur är har missnöjdheten släppt, och givit plats för bättre humör. Nu börjar gratängen bli klar, och vi får slänga ner den efter biffarna i magarna. Mums

lördag 9 februari 2008

Härliga Lördag!

Idag har solen lyst och våren är på väg! Fåglarna kvittrar och det känns underbart! Finns det något underbarare än att känna att vi går mot rätt tid?Jag gick upp tidigt och tog bilen ner till badhuset och tränade våtväst, köpte med mig bröd från Byttorps finbageri och kom hem till ett dukat frukostbord med bacon och stekt och kokt ägg. Kan man ha det bättre? Sedan blev jag lämnad ensam för studier i litteratursociologi och metoder och teorier som jag så väl behöver läsa nu till vår magisteruppsats, som börjar ta form och få en ram. Det känns dock inte så inspirerande längre att ödsla helgerna till studier, när man arbetar och behöver helgerna till rekreation. Det gick bättre när jag var friårsledig. Då var läsandet så nytt och jag kunde läsa hela tiden. Försökte boka om vår Fuerteventuraresa till Indien 15 dagar istället, men det skulle bli en extra kostnad på 3.000 fast vi åker med samma bolag, så det var inte värt det. Forteventura 7 dagar får räcka denna gång och kanske vi kan åka nästa år i mars och då kanske kan få med oss alla barnen. Det vore underbart! Får höra med Marcus , Emelie och Hanna om de vill åka med. Nej nu väntar kaffet och mandellikören på mig och en härlig kväll!

fredag 8 februari 2008

Nu har vi fredagsstädat!

Här är min egen personliga blogg!

Denna blogg blev skapad då jag fumlade runt och råkade stänga ner mitt i alltihopa, så nu har jag två bloggar! Idag har vi lärt oss att blogga på jobbet och detta var riktigt roligt. Nu skall jag snart åka hem och fira HELG! Hoppas vädret blir riktigt fint.