Leta i den här bloggen

lördag 28 juni 2008

Bra start på semestern



Vi åkte en sväng ut till Hofsnäs för att titta vilket foto Ann-Sofie hade förstorat och det var det jag misstänkte; det när Hanna sitter bland hundkexen. Jag tog ju ett likadant. Vi kunde inte se hela utställningen eftersom den öppnade först 1 juli och det var abonnerat där uppe för någon privat middag.

Vi såg en konstutställning på Torpa och åkte vidare till Tvärredslund där vi träffade Eva-Klara, Anders och Anna. Vi gick runt en sväng och fick även en pratstund med Lilian som var ute i trädgården. De har gjort mycket i vår gamla trädgård. Det har blivit jättefint! Men så mycket jobb!

fredag 27 juni 2008

Äntligen semester!


Nu börjar vår semester! Underbart! Det blev sent idag för jag hade mer att göra än jag trodde, så jag kom inte hem förrän aldeles nyss. Det hade det goda med sig att jag slapp att städa för det hade redan maken hunnit med. Fniss fniss. Det blir väl min tur en annan gång.

Inte hann jag med mitt lärande i 23-saker nu heller före semestern eftersom jag har fått lite nya arbetsuppgifter som tog en massa tid. Det är förvisso roligt med nya arbetsuppgifter och det är ju de som är prioriterade och det primära man skall syssla med på jobbet.

En rolig sak som jag måste berätta är att fotografen som jag skrivit om tidigare här i min blogg, tyckte Hanna var så fotogenic så hon har tagit med en förstoring på sin årliga utställning på Hofsnäs i år! Det tyckte vi var så kul för vi åker dit varje sommar och tittar på hennes fina fotoutställning. Jag vet bara inte vilket kort det blev, så det får vi se. Jag kommer att ta ett kort och lägga upp här på bloggen. Men besök gärna Hofsnäs och titta själv på hennes fina foton om ni tycker om naturporträtt. Hon är duktig Ann-sofie Ekman.

Köpte en T-shirt till Calle från Me & I (eller som jag trodde det hette Meandi, fniss) som var väldigt lik den min kära make hade på 70-talet när vi träffades. Kul va! Så här söt är han in den.

onsdag 25 juni 2008

Lärande

Denna blogg skapades för att dokumentera mitt lärande i 23 saker-projektet, något som jag alls inte har gjort!

Istället har jag skrivit mest om väder, renoveringsprojekt, trädgård, mat och blommor. M a o mina intressen. Jag har dock inget dåligt samvete för jag har gjort det hemmifrån på min fritid och det har fört det goda med sig att jag lärt mig en hel del ändå.

Nu sitter jag dock på jobbet och skriver detta för jag har tänkt att när jag "fick tid över" skulle försöka lära mig allt det där om Google Reader, Delisious och Docs. Vi har ju trots allt fått tid till detta och nu ska vi se hur det går.

Jag jobbar bara två och en halv dag till och lite annat har jag naturligtvis att göra. Jag har hand om Fjärrlånen nu två dagar och har infopass, bakjour och inköp.

Det är ganska sköntnär det blir lugnt och stilla i biblioteket och det inte längre är så hektiskt och stressigt.

Lika roligt blir det dock när allt sätter igång igen i Augusti/September och alla arbetskamrater kommer tillbaka till jobbet och allt blir som vanligt igen. Konstigt att det är så.

måndag 23 juni 2008

TV-kväll TV-gnäll

Jag ser helst på TV1 och TV2 dvs public-service kanalerna för där är ingen reklam och jag anser de vara mer seriösa än reklamkanalerna.

Idag blev jag dock grundligt besviken. Vi ser sällan på TV nu för tiden men idag när jag sent omsider hade tagit mig hem på min cykel i halv kuling och regn iklädd mitt nya regnställ och hade gödslat trädgården och planterat om de sista stackars luktärterna var jag så trött så jag såg fram emot två utav mina gamla favoritprogram i 1:an: "Sommartorpet" och "Packat och klart".

Vilket grundligt misstag de gjorde när de bytte programledare med TV4. Jag saknar verkligen Ernst! Hans projekt var jätteroliga att följa och resultatet blev alltid fantastiskt. Nu är "sommartorpet" ett aldeles för stort hus som de hafsar halvdant medan programledarna leker lite vid sidan av och så har de lagt in någon slags spökröst som pratar dalmål och förmodligen skall ersätta Ernst, vad vet jag. Dåligt är det verkligen.

Jag blev inte mycket gladare av att se Packat och klart där en halvtokig britt åkte omkring i en skrotbil och besökte platser i Sverige, där folk verkligen var konstlade och firade triumfer i dålig smak. Nu vet jag i alla fall vilka platser jag absålut inte vill besöka. Vi har faktiskt varit på två av dem: High Chaparal och Astrid Lindgrens värld i Vimmerby och jag hoppas verkligen jag slipper komma dit igen!

Som tur var räddades TV-kvällen i en kanal som jag aldrig tittat på förr Kanal 9. De sände en film med Gerard Depardieu (eller hur det stavas) och Andy McDowell (tror jag hon heter) Gifta på låtsas. Bra slut, det gillar jag och Gerard Depardieu tillhör mina favoriter.

Dags att skrota Public Service kanalerna? Nej det hoppas jag verkligen inte, men de får nog verkligen ta sig i kragen. Kvaliteten är inte längre den bästa. Usch i dag känner jag mig verkligen inte på topp. Kanske beror det på vädret som verkar bli en repris på förra sommaren.

söndag 22 juni 2008

Boktips


Vid sådant väder som är kan det vara på sin plats med ett litet boktips tänkte jag.

Den senaste boken jag läste var uppföljaren till Flyga drake och den heter Tusen strålande solar av Hosseini, Khaled. Man måste inte ha läst Flyga drake för det är en helt annan story med helt andra människor. Vad böckerna har gemensamt är att de utspelar sig i Afganistan och i denna boken handlar det om kvinnoförtrycket och synen på kvinnor som är helt fruktansvärd.

Boken är mycket läsvärd och den är lätt att sträckläsa den. Det går nästan inte att lägga den ifrån sig.

Drömmen om en medelhavsträdgård

När det inte kommer någon tidning på två dagar får man greppa sin bok på morgonen från nattduksbordet och läsa istället. Har man som jag en bra bok som Medelhavsträdgård på svenska av Peter Englander så har man både bra underhållsläsning och inspirationsläsning så det räcker och blir över.

Kanske det blir en resa till Apotekarens trädgård i sommar som ligger i Simrishamn. Man kan övernatta där också.


Vi fick en sån underbar fin orkidé på midsommarafton som jag bara måste visa.
Idag regnade det hela dagen och nu är det becksvart ute nästan. Känns som på hösten fast det är midsommar. Helt otroligt! Vi åkte en sväng och tröstade oss på Blomsterlandet. Idag blev det en rumsgran. Den ser faktiskt ut som en kanarisk gran tyckte vi och kunde inte låta bli att köpa den.

Vi tände en brasa och lite ljus när vi åt idag och vips blev det som julafton!

lördag 21 juni 2008

Midsommaren som blåste bort


Vi försökte inviga altanen på midsommarafton mellan skurarna, men det blev inte mycket mer än någon kvart vi kunde sitta där. Vi höll på att blåsa bort aldeles.

Det gick dock att grilla på kvällen. Vi åkte aldrig iväg för att titta på någon midsommarstång. Vi hade planer på Hofsnäs, dit vi brukar åka, men ingen hade någon vidare lust eftersom det stundom ösregnade, så istället tog vi det lugnt hemma. Flickorna var här med sina pojkvänner hela eftermiddagen och kvällen och vi hade trevligt och åt gott och spelade spel.

Idag blåser det om möjligt ännu värre men vi pysslar lite med lite olika saker. Maken kör sten eftersom en utav storsäckarna hamnade lite snett vid leveransen och när de skulle lasta av den så hamnade den på vägen utanför tomten! Så den måste väck idag. Snyggt blir det i alla fall med den vita stenen mot väggen!

Maken har också satt upp ett vindskydd/rådjursskydd för sin älskling Magnolian. Den skall ju stå i lä och det kan man inte kalla detta här blåshålet den har hamnat i nu! vi får hoppas att den överlever. Vi har ju planterat den efter konstens alla regler och i höst skall vi lägga ett ljockt lager av löv på den och gödsling skall ske med NPK 11-5-18

torsdag 19 juni 2008

Bygglov beviljat!

Idag fick vi då äntligen vårt bygglov från kommunen. Nu kan vi planera vidare för uterummet. Härligt!

Snickarna var här idag och färdigställde fönstret och det blev så mycket ljusare i köket. Tänk vad så lite kan göra så mycket. Köket fick en helt annan dimension och blev mer öppet. Öppet också för insyn och utsikt ut mot vägen, men där utanför kommer ju vårt uterum snart att byggas. Nu är det bara för mig att i helgen ta fram målarpenseln och måla vitt. Hoppas det håller upp lite.

Dessutom gjorde snickarna färdigt vindsluckan med stege. Eftersom maken är höjdrädd och hatar rangliga stegar har vi nu en vindslucka med tillhörande stege som bekvämt skjuts ner när man skall använda den. Formidabelt!

Nya hängrännor på framsidan sattes också upp. Och allt detta bara på en förmiddag. De är fantastiskt effektiva våra snickare.

Dessutom fick vi leverans av vår vita Cararrasten som skall pryda kortsidorna på huset.

tisdag 17 juni 2008

Altanen är färdig!


Är det inte fantastiskt. Altanen blev färdig på två dagar! Den blev dessutom jättesnygg med en liten rundning som vi ville ha. Vi ville inte ha mer raka vinklar eftersom allt på huset är så vinkelrätt.

Visst är det fint? Nu fattas bara uterummet och en snygg utemöbel, ett parasoll eller markis i blått så man får lite medelhavskänsla.

Jag har nog blivit "rosshoppoholic" för igår när jag på väg hem från jobbet köpte en säck kogödsel till planteringarna och främst till Anders Magnolia, så var jag och rotade bland rosorna och vad hittade inte jag - två rosor som jag kände att jag ville utöka min samling med. Men då var det något inom mig som sa att det är nog inte så smart eftersom jag har två oplanterade rosor ståendes hemma. Jag köpte mig en till frigolitkruka istället och i morse planterade jag min Polstjärna i den stora krukan. Suck men jag skulle väldigt gärna vilja köpa en Astrid Lindgrenros och en Hansa. Det får bli nästa vår....

Flickorna kommer hit i midsommar med sina respektive. Få se om vi kan sitta ute något. Det väntas regn och kyla så det är inget att ställa in sig på. Men underverk händer.
Här syns den snygga trappan och i förgrunden Anders Magnolia som han planterade idag. Vi får hålla tummarna att det överlever.

måndag 16 juni 2008

Fläderchampange och hyllesaft


Idag var det dags att sätta fläderchampangen och koka flädersaften. Jag har en fläderbuske på min tomt igen och det gläder mig. När vi bodde i stan de två åren blev det inte något av saftkok eftersom vi inte hade någon buske.

Min Fläderchampange är svag som cider ungefär och passar man inte flaskorna så kan de explodera. Ett år gjorde mina glasflaskor det och just det året hade jag inte placerat dem i en plastpåse. Behöver jag säga att det inte var så populärt? I år ska jag tappa champangen på plastflaskor som inte kan explodera.

Här är receptet:

2 tallrikstora fläderblommor
1 Citron
2 msk äppelcidervinäger
4 1/2 l kallt vatten
8 dl socker

Tvätta citronen och pressa den samt skär ner i 4 bitar, allt läggs ner i en kruka och tillsätt de andra ingredienserna. OBS Skölj INTE blommorna för det är jäsmedel i dem.
Låt stå 1 dygn i rumstemperatur med handduk över.
Rör om då och då så sockret löser sig.

Efter 1 dygn: Sila saften genom saftduk och fyll på rena torra flaskor ca 1 liters flaskor fungerar bäst. Skruva på skruvkork eller buteljera. Det går inte med kork. Ställ svalt 3 veckor. Kyl i kylskåp och servera kallt. Det brukar bli mycket muosserande men någon gång har jag misslyckats. Det skall bli spännande att se hur det blir här. För säkerhets skull har jag använt mitt "renade" vatten.

Vad jag kom på nu det är ju att vi har ingen sval källare längre nu när vi har isolerat. Men blir det inte varmare ute så går det ju att ställa ut i skuggan och då gör det ju inget om det exploderar heller!


Lägger in en bild på den växande altanen också. Det går undan!

söndag 15 juni 2008

Berg i dagen

Idag gräver maken bort en massa matjord så att berget kommer upp. Vi gillar båda berg i dagen och det kommer att bli perfekt utanför altanen att se berget. Just nu håller han på att tvätta det med högtryckstvätten så det skall bli fint.

Jag har tagit upp all sten och makadam i vindruvshålet och så har vi fyllt med fin jord. Vi skall dock inte sätta vindruvan förrän uterummet är på plats för den kan ju bli förstörd när de skall sätta upp väggarna.

Planerar lite för hur det skall se ut på vår altan som vi troligtvis kommer att ha till midsommar. Hurra vad lycklig jag blir!
Läser i Drömhem och Trädgård om en ny markisväv som är mycket tåligare än vanlig markisväv och inte är den dyrare heller. Vi har inte riktigt bestämt oss om vi skall ha markis, segel eller parasoll. Vi får se vad det blir.

Marcus cyklade Vätternrundan på 10 timmar. Han var trött naturligtvis när han kom i mål.

Jag hittade et kul personlighetstest på en annan blogg jag besöker ibland och kunde inte låta bli att besvara frågorna vilket resulterade i detta.Jag tycker nog att det stämmer in ganska bra på mig.

lördag 14 juni 2008

Rosor och Magnolia


Idag åkte vi en sväng till Rångedala plantskola, där Anders då äntligen fick inhandla sin praktmagnolia. Vi fick lite råd om hur vi skall plantera och sköta den. Den skall planteras i huvudsakligen Rodorendronjord och gödslas med organisk gödsel första året. Sedan skall man gödsla med NPK 11-5-18 Vi har fått reda på förut att man skall blanda sand i planteringsjorden för det gör att den tål högre zoner än 3. Vi bor ju i zon 4-5.

Jag passade på att köpa en klätterros Polstjärnan som är vit och doftar och en Pimpinellaros Stanwell Perpetual. Det är en tålig ros med massor av taggar den doftar gott och det tycker jag om.

De kompletterar min rossamling som nu består av:


New Dawn. Vi köpte en till Tvärredslund som vi älskade och därför köpte vi en nu till Ekås. Vi har planterad den nere vid ingången, där vi ställer bilen.

Sympathie. Vi hade en i Tvärred som aldrig repade sig efter vintrarna, men nu försöker jag med två exemplar hit till Ekås. Jag har planterat dem i frigolitkrukorna och jag tänker placera dem så man kan se dem från vägen och från uterummet.


Louise Odier som jag hade i Tvärred och som jag älskar. Jag köpte ett exemplar nu i våras som tyvärr inte mår så bra men jag hoppas den tar sig.

Rose de Recht. Jag köpte ett exemplar till Linnéparken och jag tyckte de doftade så underbart så jag var bara tvungen att köpa en i våras.

Awakening som är en mutard av New Dawn. Den är dubbel och jag är mycket spänd på hur den skall bli.
och Hybrida Rosa helenae hybrid. Jag köpte två till Linnéparken som växte som sjutton så jag köpte ett exemplar nu och satte i en utav frigolitkrukorna. Vi får se hur det går.

Vätternrundan, Hultsfred och betong

Idag kör Marcus Vätternrundan och vi har fått hans mellantider elektroniskt. Det verkar gå bra för honom. Vättenrundan är 30 mil med start och mål i Motala. Just nu befinner sig Marcus en timma norr om Karlsborg. Det är i år drygt 15900 som startade. Nu väntar vi på mellantiden från Medevi.

Hanna är på Hultsfredsfestivalen med sina kompisar och pojkvännen. Jag är inte avundsjuk. Det hade visst haglat där igår.
Inatt spelade Mustasch där. Det är barnens kusins pappa som är trummis i bandet. Lyssna på deras låt Double Nature som jag tycker är jättebra.


Med risk för att bli tjatig så lägger jag nu in två bilder från gårdagens betongfyllnad. Murarhinden som synd i bild skall bli hålet för vår vindruvsplanta!

Nu har vi ett golv utanför köksdörren! Hurra! Igår kunde vi ställa grillen på betongplattan och inviga den. Så här ser det ut när det blev färdigt!

torsdag 12 juni 2008

Rapport från bygget


Nu ser det ut som om vi har en vit pool utanför vårt hus. Det är i den som en kranbil skall komma och fylla i betong i i morgon. Det skulle min keramiklärare Yrjö älska. En sån stor form!

Jag har bett om mitt runda hål som jag skall plantera min vindruva i. Det var inga problem. När jag kom hem idag sent om sider var ingen Calleman hemma. Bänkarna i köket (och golvet) var till min stora förskräckelse täckt av ett lager mycket fin sand som damm. Snickarna hade antagligen gjort något som dammade och glömt att stänga igen balkongdörren. Jag lämnade den lite öppen så de skulle kunna gå in och använda micron och toan. Så det var bara för den vrålhungriga mamman att prioritera städning före maten. Man kan ju inte göra mat med bänkarna så smutsiga. Golven får dock vänta tills i morgon.

Ångesten blev total när inte Calle kom hem och inte svarade i telefon heller. För att stävja den ångesten ångade jag på och torkade av allt på balkongen också eftersom där var lika "dammigt" Förmodligen var det av blåsten häromdagen. Våran "trädgård" är ju täckt av sand istället för gräs som i andras trädgårdar.

Callemannen svarade efter trekvart och en sten föll från mitt hjärta, så jag kunde laga lite mat.

Som plåster på såren kunde jag nu trösta mig med ett nytt nummer av "Drömhem & Trädgård" och mitt favvoprogram Simon and Thomas som Callemannen så snällt upplyste mig om att det kom. De är ju bara för underbara. Idag hade de en snickare med som på pricken pratade som "Rollonmannen" om ni vet från serien Mia och Klara

onsdag 11 juni 2008

Snickardags på renoveringsprojektet


I morgon är det dags för snickarna att komma och börja göra gjutformen till det blivande uterummet. Materialet till det och altanen kom idag och ligger nu i en hög här utanför tillsammans med det lilla fönstret som vi skall sätta in i köket. Man kan inte få nog med ljus när man är soldyrkare.

Vi har inte fått bygglovet till uterummet ännu men om vi inte får det så gör vi en pergola istället på det gjutna golvet eller sätter dit en glasfriggebod eller lusthus eller något. Men vi tror ju förståss att vi skall få bygglov, det är ju en del extrajobb och material när man ger sig på att gjuta ett golv sådär. Vi skall ju isolera det också med frigolit för att få det så varmt som möjligt på vintern.

I morgon åker maken till Danmark igen men blir bara borta över dagen. Men det lär nog bli mer Danmarksresor om de säljer sitt skogssystem dit.

tisdag 10 juni 2008

Har ni sett filmen?

Trollkarlen från Oz är en gammal film från 1950-talet med Judy Garland (Liza Minellis mamma) i huvudrollen. Kommer ni ihåg scenen där den elaka häxan cyklar iväg med hunden istoppad i cykelkorgen? Kan ni frammana den bilden i era hjärnor, där hon cyklar iväg och blåsten viner runt så hon blåser iväg? Ja då vet ni hur jag såg ut idag när jag cyklade hem från jobbet. Åtminstone kände jag mig precis så.

Framåtlutad med ett ihopbitet ansikte kämpade jag mig fram i blåsten på min damcykel som hade fått cykelkorgen demolerad när den blåst omkull utanför högskolan. Vid Almåsgrillen kom hundra kilo sand farande i vinden rakt in i mina linsbeklädda ögon och jag förlorade tillfälligtvis sikten. Vid ett tillfälle blåste cykeln kraftigt utåt i körbanan och när det hände en gång till, ja då gav jag upp.

Av cykeln klev jag och fiskade upp min mobil ur fickan och ringde maken: hämta mig innan jag blåser bort! Snabbt som ögat kom den räddande prinsen i sin Saab 93 med vidhängande cykelställ och räddade sin tilltufsade fru.

Så var det dags för matchen med stort M i fotbolls-EM idag. Sverige mot Grekland och varken man vill eller inte så får man väl se delar av den. Jag registrerade att Zlatan minsann inte sjöng med i nationalsången trots att texten fanns på storbildsskärmar. Undrar varför?

Det bästa med EM är att det delvis utspelar sig i Salzburg. Mitt älskade Salzburg. Kanske åker vi till Salzburg i sommar. Det beror lite på hur det ser ut här hemma med renoveringsprojektet.

Sättsanden till grunden har kommit och i morgon kommer virket till altanen. På torsdag kommer två stycken snickare som skall bygga gjutformen. Jag har fått för mig att vi skall spara ut ett hål där vi kan sätta en vindruvsplanta inuti uterummet. Läs artikeln om några som hade samma tankar här.

Saker man skall tänka på när man bygger ett uterum hittade jag också en bra artikel.

måndag 9 juni 2008

Gräsklippardag?

Idag hade grannarna bestämt sig allihop för att klippa gräset. Först började den ena sedan gick det runt. Trots att gräsmattorna är gula, så hade de ändå antagligen fått för sig att de bör klippas just idag.

Det var aningens för kallt att sitta på balkongen och äta idag, så därför inredde jag en tillfällig myshörna för mig och Callemannen att äta vår spagetti med köttfärssås på. I morgon och på Onsdag kommmer troligen virket till altanen och materialet för gjutningen av bottenplattan, så då kommer det väl se ännu värre här utanför.

Det sägs att det skall börja mulna i morgon. Vi får väl se om det kommer något regn i slutet på veckan. Marcus hade bara 10 grader och regn när han kom hem till Norrland idag.

Flugorna är ganska påflugna idag. (Kan man säga så?) Inte för att vi har särskilt mycket flugor här men det är dock mer än inne i stan, men betydligt mindre än i Tvärred. Jag hatar verkligen flugor. När det ska bli regn så brukar de vara just så här påflugna. Visst vore det skönt med lite regn nu så man slipper vattna de nyplanterade och nysådda. Det har ju inte regnat på över en månad.

söndag 8 juni 2008

En dag på stranden




Idag tog vi en vilodag och åkte till underbara Getterön. Vi badade i ganska kallt vatten men det var mycket varmt på stranden så man behövde svalka sig.

Efter det tog vi en god matbit på Harrys inne i Varberg och gick en promenad och tittade på balparen (precis som om man inte fått nog av den varan) på väg till socitéen. De har tydligen bal idag och det verkade vara samtliga klasser, för hela socitéen var helt fylld med vackra balpar.

Sedan tog vi en glass till och gick ner till hamnen. Vädret var helt outstanding.


I morgon är det åter dags för Marcus att åka hem till Arvidsjaur, men han hotar att vara hemma mycket i sommar då han har väldigt mycket ledighet att ta igen. Nåja det är för det mesta trevligt med honom hemma, så det ska vi väl uthärda.

lördag 7 juni 2008

Trädgårdsvagn


En som tyckte jag behövde en vagn att sitta och rensa på var Lillemor vår forna granne och goda vän som också kom för att gratta Hanna i Torsdags.
Hon hade köpt denna kärran åt mig. Var det inte snällt? Jag fick den som förskottspresent. Den kommer jag med all säkerhet att behöva i mitt trädgårdsland där det har börjat sticka upp ruccula, bönor, morötter, dill m m.

Idag fixar maken till en ställning för veden i garaget. All veden har torkat bra nu när det varit torrt i en månad, så han skall köra in den eftersom det eventuellt skall bli regn nästa vecka.

Nu kom första molnet på flera veckor och skymde solen i två sekunder. Nu skall jag gå ut och lägga mig i hängmattan med min bok.

fredag 6 juni 2008

Dagen efter...







Studentmottagningen igår var lyckad och maten räckte mer än väl. Orolig är man alltid att det inte skall räcka. Den oron var helt obefogad


Alltsom allt kom 22 personer och jag hade beställt Italiensk buffé till 20 personer! Men Albrechts restaurang förnekar sig inte. Det var som alltid väl tilltaget och mycket gott. Tårtan var jättegod med konjaksgrädde. Den kom från Rammefors på Byttorp. Det blev så mycket över av den så jag och Anders som egentligen inte är så förtjusta i tårta fick trycka i oss varsin bit i alla fall fram på småtimmarna.
Våra gamla grannar från Tvärredslund kom också. Det ar roligt både för oss och för Hanna

Bröder


Gott om skratt var det också.

onsdag 4 juni 2008

Studentfotografering i Ulricehamn




Om man ska få fina kort så skall man verkligen gå till en duktig fotograf. Dessa bilder har jag dock tagit själv när jag var med Hanna hos fotografen. Hennes kort blev ändå bättre naturligtvis och de skall monteras i ett album. När man tar själv blir det ju aldrig av att man monterar bilderna heller och särskilt inte nu när man har digitalkamera.



Nu återstår en del arbete innan studentmottagningen i morgon.

En promenad i vackra Ulricehamn hann vi med också.