Leta i den här bloggen

måndag 4 april 2011

Träning och chokladhjärtan

Var på ett närmast militäriskt step/styrkepass idag på gymmet. Det var så himla ansträngande. En hel timme studsade vi upp och ner på den där brädan och dessimellan helt fruktansvärda plankövningar med armhävningar och magövningar med vikter. Puh! Jag är helt slut fortfarande och trots en lång stund i duschen efteråt och en väntande god pasta/kycklingmiddag när jag kom hem så känner jag mig som om jag hade feber och varje fiber i kroppen värker. Det känns nästan som om jag blivit överkörd av en lastbil.

De kalorier som jag förbrukade på träningen har jag tyvärr redan ersatt med en halv låda chokladhjärtan som jag tryckte i mig framför TV:n. Typiskt mig...

Nej nu väntar sängen. Jag får släpa min jästa kroppshydda dit. Hanna har i alla fall uppdaterat sin blogg och det var roligt att läsa om hennes öden och äventyr på Cypern. Hoppas bara det blir bättre för det lät inte å sjättepositivt som det gjorde när hon kommit till Sälen. Men det klart att det är en stor omställning att åka från vintersäsong till sommarsäsong på bara några dagar.

lördag 2 april 2011

Oslo


Igår var vi och besåg den nya Operan i Oslo. En helt fantastisk byggnad. Vi passade på att äta lunch där. Hannas pojkvän passade på att komma upp också och boka ett rum på samma hotell som oss eftersom han också skulle iväg från Gardemoen nästan samma tid som Hanna.

Vi åt på ett ställe som hade marint tema nere på Akers brygge som hette D/S Louise och maten (och vinet) var utsökt. Vi fick ett fönsterbord med utsikt över den vackra Oslofjorden. Inte helt fel alls.

När vi så hade levererat det söta paret till flygplatsen åkte vi tillbaka till Oslo och gick på Nationalgalleriet som hade en helt fantastisk utställning med barockmålningar av bla Rubens. Vi strosade lite på Karl Johann och hittade till slut ett ställe som kunde servera oss en öl och en god räkmacka. Vädret är tyvärr inte det bästa, regn och dimma och jag tror Oslo gör sig bra mycket bättre i 20 grader och sol men men...

Så när jag gick in på facebook ser jag till min förvåning att Hanna är online. Men detta måste vara fel säger jag till Anders, för hon sitter ju uppe i luften på väg till Cypern! Men snart har jag henne på chatten. Mycket riktigt det är nytt att man kan köpa till Internet och surfa där uppe i luften. Då fick jag reda på att de två andra som Hanna skall jobba tillsammans med nere på Cypern kunde placera sig intill Hanna på flyget och det var ju jättebra.