Leta i den här bloggen

onsdag 16 juni 2010

Mycket bokat!

Nu har vi bokat en massa aktiviteter framöver och det känns superbra. Helgen kommer vi att tillbringa med god mat, trevligt sällskap och operabesök i huvudstaden.



Hem och jobba några dagar och sedan bär det av ner till Österrike till våra kära vänner utanför Salzburg. Efter att ha firat midsommar med dem far vi vidare ner mot Kroatien. Där har vi först hyrt en lägenhet på Krk och sedan åker vi vidare till ön Pag, där vi har hyrt rum genom Sembo.

Vi har ju varit i Kroatien 2007 och vi gillade det landet som vi tycker har allt: God mat, vacker natur, en underbar skärgård med klart vatten och mycket trevliga och tillmötesgående människor! Det ska bli så kul! Och det skall bli jätteroligt att träffa Helga och Walter och återse lilla byn Anif igen!

Som om inte detta skulle vara nog så har nu min syster bokat en Indienresa till oss båda. Hon skall dit och göra en operation och jag har lovat att följa med henne. Spännande! Jag skall utöva Yoga där och kanske göra en rening. Vi skall bo på ett institut i Kerala.