Leta i den här bloggen

måndag 27 december 2010

Iskallt!

Vilken vinter vi fått! Vackert är det när man sitter inne och tittar ut och en liten stund är det skönt även när man går ut, men om man går längre sträckor är det bäst att sätta på sig ordentligt och idag köpte jag mig ett par skidhandskar och byxor dito i sportaffären på byn.

Vi skall snart åka och hälsa på dottern som jobbar i Sälen så det är bäst att vara försedd eftersom det kan tänkas att vi åker lite skidor när vi ändå är uppe så att säga. Det finns ju ett stort Spa där också som vi tänker besöka eftersom det är där Hanna jobbar så det är ju inte helt hundra att vi kommer att åka skidor. Det är i alla fall inte primärsyftet med vår resa dit. Det skall bli riktigt spännande att komma dit och se var hon jobbar och bor i fyra månader framåt. Vi har inte bestämt hur länge vi stannar där. Det beror på väder och vind och vad det finns att göra. Hade inte hon jobbat där hade det nog varit sista stället som vi hade åkt till tror jag. Vi åker hellre till solen och havet och värmen dvs Kanarieholmarna, men då hade vi fått ta lite längre semester och då hade vi ju inte träffat Hanna.

Vi passade på att boka sista bordet på restaurang Lammet och Grisenpå Nyårsaftaon och det skall vara en bra restaurang så det skall bli väldigt spännande att se om den lever upp till våra förväntningar.