Leta i den här bloggen

lördag 3 oktober 2009

Höstkänning

Nu viner vinden kring huset och regnet har öst ner hela dagen. Det ser nästan ut som snö för det är aldeles vitskrimrande. På sätt och vis är det mysigt med höstmys. Man kan sitta inne och kura men jag kan inte riktigt förlika mig med tanken på att kallare tider med snö, frost och halka är på väg. Jag tycker alltid detta kommer för tidigt och jag känner att jag hann inte riktigt med sommaren.

Höstkläderna får man lite motvilligt plocka fram och strumporna åker ovillkorligen på. Suck! Det är väl bara att gilla läget. Idag skal vi äta makens goda fisklasagne och till förrätt skall vi ha lite goda skaldjur. Jag blev så sugen på det för vi var på dammiddag igår på Onsala och fick något slags skaldjursris som var jättegott så då önskade jag skaldjur idag igen.

Snart skall vi ha kräftskiva med räkor krabbor och annat gott. R o M kommer nämligen upp igen för jag och M skall ju diplomeras store tid! Då skall vi passa på att festa på skaldjur. Jag längtar redan att träffa min älskade M igen. De var ju uppe och överraskade mig på min födelsedag så det var ju inte så länge sedan. Men jag ser verkligen fram emot en träff igen!