Leta i den här bloggen

torsdag 5 november 2009

Ullared

Jag är ledig i morgon för jag jobbade på en inarbetad dag förra veckan och då har man rätt att istället vara ledig någon annan dag. Det skall bli skönt att inte gå till jobbet för jag har varit så gränslös trött denna veckan.

Vi bestämde för flera veckor sedan att vi skulle åka på anhörigdag (eller mer kväll för det börjar kl 19) i Halmstad i morgon. Det är en tillställning militären har för oss anhöriga till utlandsstyrkan. Vi var på en på Livgardet innan Marcus åkte och sedan har vi inte varit på någon för vi tycker vi har fått så bra information från Marcus själv. Men nu har de varit utsatt för ett anfall, och det kommer att visas någon film om detta och det blir också information till oss oroliga föräldrar. Jag tyckte då att när vi ändå åker så långt, kanske man kan kombinera det med något annat. Ja och på vägen dit... ja just det: Vad ligger på vägen mellan Borås och Halmstad... jo Ullared! Alltid behövs lagret med plastpåsar, bakplåtspapper, bomull, toapapper mm fyllas på.

Det var dock före Ullaredssåpan vi planerade in detta. Vi missade att se den i måndags för vi följer serien "Livet i Fagervik" som vi tycker är lite smågullig. Idag fick jag lust att se Ullaredssåpan, så vi kopplade in datorn till TV:n och tittade och visst var det lite underhållande men oj oj oj, det var också en studie i smaklösa människor minsann som nog var i behov av många andra utav de där dokusåporna som sänds på TV som tex "Lyxfällan", "Du blir vad du äter", Sveriges fulaste hem mm mm.

Nej nu får jag krypa till kojs, för i morgon ska vi ju åka iväg, men vi har inte så bråttom, först ska maken arbeta och jag ska städa huset för en gångs skull (så maken slipper) sedan åker vi iväg efter lunch så får vi se hur det ser ut när vi kommer till Ullared, för i någon lång kö ställer vi oss inte, då tar vi nog en tur i Halmstads affärer med en god middag innan vi åker till regementet.