Leta i den här bloggen

lördag 27 juni 2009

En dag i solen

Igår tog vi vårt pick och pack och reste västerut till Getterön, där vi låg hela dagen i en klippskreva och jag och maken tog vårt premiärdopp på svenska västkusten! Vi köpte grillad kyckling som vi fick inta med kroppen eftersom vi glömde ta med bestick, tallrikar och servetter men det gick bra ändå och den smakade gudomligt som vanligt.

Jag klippte Callemannen med makens trimsax så nu är det frilla modell sommarstubb på honom till min stora förtjusning och till hans också verkar det som för han påpekade hela tiden . Även när vi träffade en kompis mamma i affären, tog han av sig kepsen och visade stolt upp frillan!

Helt ljuvligt var det och idag är det lika fin väder! Man blir så lycklig. Det blåser bara en anings för mycket för växterna. En del växter som jag nyligen planterat ut mår inte så bra av den myckna blåsten tyvärr. Mycket vatten går det åt att vattna de små liven också.

Nu skall vi åka och handla färg som vi skall måla uterummet på utsidan med, där finns ju lite trä på taket och baksidan på tegelväggen som behöver målas och det är lika bra att få det gjort.