Leta i den här bloggen

måndag 9 juni 2008

Gräsklippardag?

Idag hade grannarna bestämt sig allihop för att klippa gräset. Först började den ena sedan gick det runt. Trots att gräsmattorna är gula, så hade de ändå antagligen fått för sig att de bör klippas just idag.

Det var aningens för kallt att sitta på balkongen och äta idag, så därför inredde jag en tillfällig myshörna för mig och Callemannen att äta vår spagetti med köttfärssås på. I morgon och på Onsdag kommmer troligen virket till altanen och materialet för gjutningen av bottenplattan, så då kommer det väl se ännu värre här utanför.

Det sägs att det skall börja mulna i morgon. Vi får väl se om det kommer något regn i slutet på veckan. Marcus hade bara 10 grader och regn när han kom hem till Norrland idag.

Flugorna är ganska påflugna idag. (Kan man säga så?) Inte för att vi har särskilt mycket flugor här men det är dock mer än inne i stan, men betydligt mindre än i Tvärred. Jag hatar verkligen flugor. När det ska bli regn så brukar de vara just så här påflugna. Visst vore det skönt med lite regn nu så man slipper vattna de nyplanterade och nysådda. Det har ju inte regnat på över en månad.