Leta i den här bloggen

lördag 21 juni 2008

Midsommaren som blåste bort


Vi försökte inviga altanen på midsommarafton mellan skurarna, men det blev inte mycket mer än någon kvart vi kunde sitta där. Vi höll på att blåsa bort aldeles.

Det gick dock att grilla på kvällen. Vi åkte aldrig iväg för att titta på någon midsommarstång. Vi hade planer på Hofsnäs, dit vi brukar åka, men ingen hade någon vidare lust eftersom det stundom ösregnade, så istället tog vi det lugnt hemma. Flickorna var här med sina pojkvänner hela eftermiddagen och kvällen och vi hade trevligt och åt gott och spelade spel.

Idag blåser det om möjligt ännu värre men vi pysslar lite med lite olika saker. Maken kör sten eftersom en utav storsäckarna hamnade lite snett vid leveransen och när de skulle lasta av den så hamnade den på vägen utanför tomten! Så den måste väck idag. Snyggt blir det i alla fall med den vita stenen mot väggen!

Maken har också satt upp ett vindskydd/rådjursskydd för sin älskling Magnolian. Den skall ju stå i lä och det kan man inte kalla detta här blåshålet den har hamnat i nu! vi får hoppas att den överlever. Vi har ju planterat den efter konstens alla regler och i höst skall vi lägga ett ljockt lager av löv på den och gödsling skall ske med NPK 11-5-18