Leta i den här bloggen

lördag 21 februari 2009

Besök i stora skoaffären

Idag tog vi bilen och gjorde först ett besök i den lilla skoaffären som brukar ha ganska bra sortering. Det visade sig att de inte hade några skor alls som passade vår lille Calleman, som var själva anledning till att vi åkte överhuvudtaget så vi fick ta oss till den STORA skoaffären som ligger några mil bort.

Vi brukar hitta bra skor i den STORA skoaffären och dagens skörd blev två par skor till sonen och ett par tofflor till mamman. Bra för det var precis det som var syftet med resan liksom.

Jag lade märke till att vissa kvinnor tjatar något fruktansvärt på sina män och/eller barn när det gäller skoprovning. Ska du inte prova ett par till? Vilka är skönast? Känn efter nu ordentligt! De skaver väl inte? En kvinna var inte tyst en sekund. Jag trodde jag skulle smälla av. Hon pratade med en röst som kunde höras till bortre Indien allraminst och med en fruktansvärd ansträngd röst. (Ja ungefär som Filip och Fredrik fast med en hiskelig dialekt) Stackars mannen satt där som om han var ett barn.... tills jag upptäckte att han var förståndshandikappad.