Leta i den här bloggen

måndag 13 juli 2009

Stockholm nästa

Idag har vi rest med färjan från Visby till Nynäshamn i strålande sol. Det var väldigt lugnt denna överresa till skillnad från när vi åkte till Gotland och det var skönt. Vi kunde till och med gå ut på soldäck men där fanns tyvärr inga solstolar.

Vi stannade till vid en badplats utanför Nynäshamn men när vi fällt upp stolarna och packat upp grejerna frös vi för det blåste rejält just där. Callemannen o jag badade dock ändå och sedan styrde vi färden mot Kungens kurva och Zetas trädgårddär vi intog vår lunch och gick och tittade på växterna som de säljer där. Det var mycket välskött och växterna var inte särskilt dyra heller så man blev lite köpsugen men det var ju inte och tänka på när vi ska stanna i Stockholm och det blir väldigt varmt i bilen.

Efter besöket på Zetas var det dags igen att sätta sig i bilen och det tillhör inte våra favoriter att köra i Stockholm och detta var inget undantag. Då vårt hotell ligger på Ringvägen var det ganska bökigt med mycket trafik och nu har vi äntligen installerat oss på 5:e våningen i ett jättehotell och maken har kört bilen till ett parkeringshus som kostar multum att stå i per dygn.
Det var skaplig utsikt över Årsta här på rummet.